keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Suomesta tehtiin Venäjän vihollinen

Julkisuudessa on annettu kovin harhainen kuva siitä, että kuka meillä oikein päättää näistä sotilaspoliittisista asioista. Kansalle selitetään, että monta on tahkoa pyörittämässä ja kirveitään teroittamassa, mutta muuten valtakunnassa kaikki on oikein hyvin. Etenemme normaalisti ja hiljaa kohti lopullista liittoa Naton kanssa, jolloin Suomi osallistuu kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin kansainvälisiin selkkauksiin mitä tällä pallolla vain on tarjottavana. 

Valtamedia on jatkanut ja jatkaa omaa loputonta propagandasotaansa julistamalla itsensä ainoaksi oikeaksi ja puolueettomaksi tiedonvälittäjäksi. Otteet muistuttavat lähes tulkoon hankkeissaan menestyneen kansanvalistus- ja propagandaministeri Göbbelsin tunnettuja teesejä. Yle, Sanomat ja iltapäivälehdistö etunenässä julistavat omaa vankkumatonta paatostaan arvaamattomasta ja iänikuisen pahasta Venäjästä. 


"Muut puhuvat paskaa mutta me kerromme totuuden", julisti valtamedia jokin aika sitten yhteisellä julistuksella. Valtamediasta on tullut juuri se valemedian osa, joka surutta syöttää kansalle pelon ja vihan tuneita. Mörköjä ja muita peikkoja nähdään lähes joka kulman takana. On varauduttava ja varustauduttava tai sitten koittaa tuho. Tuohon mediasotaan ja lopulliseen päämäärään on valjastettu kaikki käytettävissä olevat resurssit. Naton jäsenyys on valtamedian yhteinen agenda. 

Ehkä kaikkein huolestuttavinta on, että edes kansaa edustavilta edustajilta ei kysytä mitään silloin, kun puolustusvoimien komentaja Lindberg vetäisi nimensä siihen kuuluisaan paperiin, jossa Natolle annettiin kaikki valta ja oikeus. Ruotsissa parlamentti pääsi sentään edes äänestämään Naton samaisesta isäntämaasopimuksesta. Meillä ei kysellä, herra paratkoon, ja tietokin sopimuksesta taisi lopulta päästä vahingossa julkisuuteen. 

Heikki Talvitien mukaan "Suomi on ratkaisuillaan tehnyt Venäjästä vihollisen ja antanut alueensa Venäjän vihollisten käyttöön. Niin ollen Suomi ei voi välttyä Itämeren alueella Venäjän ja lännen välillä mahdollisesti puhkeavalta sotilaalliselta kriisiltä". Ja toki on muistettava, että tuotakaan isäntämaasopimusta ei myöskään ole allekirjoitettu ilman kenraalikuvernööri Niinistön isällistä siunausta.

Naton kanssa tehty nk. isäntämaasopimus on täysin verrattavissa vuonna 1940 Natsi-Saksan kanssa tehtyyn kauttakulkusopimukseen. Tuosta diilistä ei ollut enää mahdollisuutta perääntyä ja ilmeisesti ei ollut tarvettakaan nk. jatkosodan lopullisten tavoitteiden osalta. Suunnitelmat vain törmäsivät Karjalan mäntyyn ja tunnetuin seurauksin. Sitä tässä vain kauhulla odottelen, että mikä mahtaneekaan olla tämän Nato-diilin lopullinen tulema. 


"Kaikki suuri tapahtuu todella hiljaa", sanoo tuntematon ajattelija. Suomea ollaan ujuttamassa sotilasliittoon, jossa meillä on vain häviäjän ja maksajan rooli. Tuossa liitossa olemme shakkilaudan pelinappula, se pahainen sotilas, jonka tehtävä on palvella isäntäänsä tunnollisesti sekä kuolla jalosti ja urhoollisesti. Luoja meitä armahtakoon.

4 kommenttia:

  1. Niinistä käy jo omaa presedenttikisaa. Jos hän asettuisi rehellisesti kannattamansa Natoliittoutumisen puoleen niin hän tulee häviämään seuravaat presidenttivaalit. Kansa on syytä pitää rauhallisena, kun kerran pyrkyä on.

    VastaaPoista
  2. Entäs miten käy silloin, jos vaihtoehtona on Matti Vanhanen. Hänhän ryhtyi jahtaamaan naisia netissä ja löysi rouva Kurosen hävittyään pressanvaalit. Äänestäkää oikein Suomen naiset.

    VastaaPoista
  3. Suomen päämiehen tärkein duuni on pitää idiootit aisoissa turvallisuuspoliittisissa asioissa. Hyvä olisi, jos tuntisi myös historialliset opetukset.

    VastaaPoista
  4. Nato taistelisi mielellään Venäjän kanssa viimeiseen suomalaiseen, kuten Putin tänään asian esitti.

    VastaaPoista